Baby


Start

Baby

Dagboek

Stamboom

Fotoalbums

Filmkes

Contacteer

Gastenboek

Links

 


Mijn geboortegegevens

Familienaam Pattyn
Voornamen Jaron, Ivan, Marcel
Geslacht Jongen
Geboortedatum 26 juli 2007
Tijdstip 14:45
Plaats Brugge
Lengte 52,50 cm
Gewicht 3.740 gram
Peter Frederick Timmerman
Meter Shanna Buysse

De herkomst van mijn naam

Jaron is een afgeleide van het Griekse hieron
Mijn naam betekent 'het gewijde, wijgeschenk'. 

Mijn meest verrassende acties

De laatste weken nog rondjes kunnen draaien in mama's buikje!

Mijn kinderhoroscoop - Leeuw

Het Leeuw-kind is een kind dat speels van aard is. Het houdt ervan om de wereld op een speelse en onschuldige manier te ontdekken. Het ziet nog geen kwaad in de dingen en de mensen om hem heen, laat staan in zichzelf. Het is gewoon aanwezig en staat door zijn zonnige uitstraling vaak in het middelpunt. Je kunt dit kind regelmatig ook letterlijk in het midden van een groep vriendjes zien staan. 

Het Leeuw-kind zal hier volop van genieten, echter niet op een egoÔstische manier. Het is namelijk bereid om anderen evenveel mee te laten genieten. Het vindt het leuk om anderen te enthousiasmeren. Met name kan het ervan genieten om elkaar via het spel uit te dagen om verder en dieper te gaan. Ook al schrikken sommigen daarvan terug, voor de meeste mensen in zijn omgeving betekent het een persoonlijke verrijking om dit kind in de buurt te hebben. Op deze wijze draagt het, hoe jong ook, wezenlijk bij tot de persoonlijke ontplooiing van andere mensen. 

Het Leeuw-kind heeft een trots karakter en is loyaal ten opzichte van de mensen die in zijn omgeving horen. Zijn loyaliteitsgevoel maakt dat het voor de mensen om wie het geeft in de bres zal springen en hen, als dat nodig zou zijn, hoe dan ook verdedigt. Dit geeft dit kind een trots gevoel en het put daar zijn zelfrespect uit. 

Copyright © Willem Kunst, erkend astroloog A.V.N.
De koninklijke leeuw, een zonnig kindje

Bijna geen enkel baby-Leeuwtje zal met een lief zacht piepstemmetje smeken om geknuffeld te worden. Nee hoor! Wees vooral niet bang, dit kindje weet al heel snel zijn stemmetje zodanig te gebruiken dat het snel zijn zin zal krijgen. Je geeft dan al snel toe want je krijgt het bijna niet rustig. Toch zullen de moeders van dit kindje erg trots zijn op hun welpje want het eet braaf zijn pap op en zal al snel geen luiers meer omwillen, dat past niet bij zijn zonnige aard, het wil eruit om de wereld te gaan veroveren. Al snel is het in staat om uit ongearticuleerde klanken duidelijke volzinnen te bouwen. Het is het zonnetje in huis en weet met zijn verreikende zonnestralen het hele gezin te verwarmen. 

Het Leeuw-kindje laat zich makkelijk opvoeden. Alles wat hem zelf nuttig of goed lijkt zal het zonder pardon aannemen. Wel kan het woedend reageren wanneer iemand komt aanzetten met iets wat in zijn ogen "dom"is. Het is beter het brullende leeuwtje dan even een snoepje of iets dergelijks te geven om het te sussen. Hard optreden helpt dan echt niet, het is beter met verstandige argumenten te komen. Probeer in elk geval niet dit trotse en temperamentvolle kindje te breken. Dit kan op de lange duur negatieve gevolgen hebben voor het leeuwtje. 

Al vroeg willen deze kindjes graag de baas spelen over zusjes, broertjes, nichtjes, neefjes, vriendjes, vriendinnetjes en later ook over klasgenootjes. Voor wie daar niet zo zwaar aan trekt, is dat nog niet eens zo slecht. Een Leeuw-kindje barst altijd van de nieuwe ideeŽn voor spelletjes en boevenstreken, andere kindertjes vinden dat een waar genot.

Leeuwinnetjes houden van ringetjes in alle soorten en maten en kleurrijke kettinkjes, al op jonge leeftijd vinden ze het nodig zo nu en dan op de weegschaal te staan om zo het gewicht op peil te houden. Ook hebben deze meiden een nogal kostbare smaak op modegebied, ze worden graag gezien. 

De jongens geboren in dit teken zijn bescheidener en passen zich meer aan. Mamma is belangrijk voor ze. Al gauw nemen ze alles en iedereen die belangrijk voor ze is in bescherming. Pappa en mamma kunnen trots zijn op de schoolprestaties van hun kindje. Alle Leeuw-kindjes willen graag uitblinken op school. Het is vooral het zelfbewustzijn en de ijzeren wil van een leeuwtje die er voor zorgen dat het het leven met twee stappen tegelijk zal nemen.

Bron: http://www.babybox.nl/interactief/horoscoop/leeuw.php

Leeuw is een koninklijk teken, een expressief teken, en dat komt tot uitdrukking in zelfbewustzijn en levensvreugde. Een Leeuw-mens kan op de juiste wijze van luxe genieten, alsof het voor hen is bedacht. Een ruimhartig gebaar, grootse plannen, een Leeuw weet wel hoe goed over te komen. Rustig, zelfverzekerd, optimistisch en vastbesloten. Creatieve intelligentie, sterke overtuigingen. Humoristisch en grootmoedig, gepassioneerd en opgewekt. Houdt van het gevoel belangrijk te zijn. Probleem kan daarbij zijn een te grote afhankelijkheid van bewondering en bevestiging door anderen.

Een Leeuw-kind heeft een sprankelende natuur, maar als het het gevoel heeft te kort te komen is daar weinig van te merken. Als kind moet een Leeuw leren dat de aarde niet alleen voor hem is geschapen. Dat 'ik-ben-de-baas' trekje lijkt misschien heel dominerend, maar in feite heeft dit kind een grote behoefte aan veiligheid en de zekerheid dat zijn ouder(s) of verzorger(s) trots op hem zijn.

Ingebakken rechtvaardigheid
De kinderjaren zijn voor een Leeuw-kind erg belangrijk, het gedrag nu is bepalend voor de rest van het leven. Meestal zijn deze kinderen geen vechtersbazen en bezitten ze een soort ingebakken rechtvaardigheidsgevoel. Hoewel een Leeuw beschikt over een grote portie energie, kan hij toch soms bijzonder lui zijn. Misschien verwacht hij wel dat anderen het werk doen. Als ouder kun je daar beter niet aan toegeven, daar bewijs je je kind uiteindelijk geen dienst mee. Hoe jonger een Leeuw-kind leert zijn zaken te regelen, hoe beter dit is. Als een Leeuw-kind zich een bepaald doel voor ogen stelt is er trouwens van die luiheid niets meer te merken.

Deze kinderen kunnen het moeilijk hebben met de geboorte van een broer of zusje. Bij een kind dat uiterlijk vaak zo zelfverzekerd lijkt denken we meestal dat dat innerlijk ook het geval is, maar dat is niet altijd het geval. Toch heeft een Leeuw-kind veel geestelijke veerkracht en verwacht ook al jong serieus genomen te worden.

Een Leeuw-puber wordt ontelbare keren verliefd, of denkt dat te zijn. Leeuw is het teken van de Zon en vindt het heerlijk anderen te plezieren en gelukkig te maken. Als een Leeuw verliefd is maakt niets hem of haar zo gelukkig als het besef te weten dat het wederzijds is. Als een Leeuw hieraan twijfelt kan het gebeuren dat hij om een soort 'liefdesbewijslast' gaat vragen, iets wat vaak averechts uit kan werken.

Een Leeuw kan niet falen
Een Leeuw kan succesrijk zijn wanneer hij zichzelf weet aan te passen, iets wat moeite kan kosten. Zo tegen het dertigste levensjaar komt het volle besef volwassen te zijn en wordt er diep en ernstig nagedacht over wat er tot dan toe is bereikt. Meestal geen makkelijke periode, vaak frustraties en soms zelfs depressieve gevoelens. Een van de problemen van een Leeuw-mens is de trots, zodat het bijna onmogelijk is om toe te geven dat hij of zij heeft gefaald.

Een Leeuw zal al het mogelijke doen om de mensen van wie hij houdt te beschermen. Als ouder kan een Leeuw erg streng zijn en er moeite mee hebben zijn kinderen los te laten. Het is voor een Leeuw-mens moeilijk te aanvaarden dat macht en invloed eindig zijn, en mocht er een relatie worden verbroken, dan kan een Leeuw denken dat de wereld vergaat. Kleinkinderen worden meestal gruwelijk verwend.

Ook voor een oudere Leeuw blijft romantiek, in welke vorm dan ook, belangrijk. Voor een Leeuw moet er in een relatie eigenlijk altijd iets verliefderigs aanwezig blijven. Een Leeuw-mens is graag gastheer of -vrouw en zelfs in tijden van een krappe beurs zijn vrienden altijd welkom. Als een Leeuw heeft ervaren niet altijd in het middelpunt te hoeven staan om geliefd te zijn, zal het weinig moeite kosten vrienden om zich heen te verzamelen. Wat wel eens wrevel kan wekken is de neiging van een Leeuw om te pas en (vooral) te onpas goeie raad uit te delen.

Bron: http://www.catharinaweb.nl/astrologie/leeuw.htm


Waag ook een gokje en win een heerlijke fles champagne...